FinansWatch

Fratrædelser skal sænke Gjensidiges omkostninger i Danmark i resten af 2019

Færre medarbejdere er blot et af de tiltag, der skal gøre Gjensidiges danske forretning mere lønsom. Foreløbig har 40 sagt ja til en frivillig fratrædelseordning, og det kommer til at vise sig i form af lavere omkostninger i løbet af 2019, lyder det fra dansk landechef.

Mats C. Gottschalk, direktør for Gjensidige i Danmark. | Foto: Gjensidige/PR

Præmieindtægterne viser et fald. Men det er helt i tråd med planerne, lyder det fra Gjensidiges danske direktør, der samtidig glæder sig over en forbedret bundlinje i andet kvartal i år.

"Det er en fortsættelse af alle de initiativer, vi har haft gang i over et år. Vi har arbejdet med omtegning af porteføljerne både på privat og erhverv som en del af vores plan for at skabe lønsomhed i virksomheden. Og konsekvensen er, at man ikke får hele forretningen med sig," siger Mats C. Gottschalk til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs