FinansWatch

Norske Gjensidige forbedrer bundlinje i andet kvartal

Arbejdet med at forbedre rentabiliteten resulterer i andet kvartal i fremgang til det norske forsikringsselskab Gjensidige, der igen kan konstatere fremgang i både præmieindtægter og bundlinje. Den danske del af forretningen bidrager også til fremgang på bundlinjen. (Opdateret)

Foto: Gjensidige/PR

Den norske forsikringskæmpe Gjensidige, der også har forretning i Danmark, har i andet kvartal præsteret fremgang både i præmieindtægter og på bundlinjen. Sammenlignet med det flotte første kvartal, der også fik stor hjælp af investeringsafkastet, er resulteret dog noget mindre.

Gjensidige, der er Norges største forsikringsselskab, kan i andet kvartal melde om et overskud før skat på 1722,9 mio. norske kr. (1339 mio. danske kr.) mod 1034,9 mio. norske kr. i samme kvartal året før. Den danske del af forretningen bidrog med et overskud før skat på 221 mio. norske kr. mod 64 mio. norske kr. året før. I Danmark er Gjensidige det femtestørste forsikringsselskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs