FinansWatch

Regnskab: Gjensidige leverer rekordregnskab

Det norske forsikringsselskab Gjensidige slår analytikernes forventninger og leverer sit bedste kvartalsregnskab for skadesforsikring nogensinde.

Den norske forsikringsgigant Gjensidige, der helt til morgen kom med regnskab, præsterer langt over analytikernes forventninger.

Resultatet før skat for andet kvartal landede på 1.245 mio. skr., hvilket var en forbedring fra 530 mio. skr. samme periode sidste år og langt bedre end analytikernes forventning, der ifølge e24.no var på 943 mio. skr.

Combined ratio endte på 86,1 – en forbedring fra 93,3 sidste år.

Bedste nogensinde

Resultatet på skadesforsikringen er ifølge Gjensidige selv det bedste nogensinde.

”Skadesforsikringsvirksomheden i Norge har udviklet sig meget positivt, både inden for privat og erhverv, som følge af øgede indtægter, effektiv drift og reducerede erstatningsomkostninger. Kundetilfredsheden er fortsat på et højt niveau, og stadigt mere salg og kundekontakt foregår elektronisk i tråd med strategien om øget selvbetjening,” siger koncernchef Helge Leiro Baastad i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet.

Forsikringsselskabet oplevede samtidig en stigning i præmieindtægterne på 2,9 pct.

Gjensidige ruster sig til kapløb om omkostninger

Gjensidige betaler milliarder i udbytte

Gjensidige-boss blæser til dansk vækst

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs