FinansWatch

Regnskab: Stærkt kvartal af Gjensidige

Det norske selskab har torsdag præsenteret et resultat før skat på 815 mio. norske kroner. Det er en klar fremgang i forhold til samme periode af 2010. Dengang landede Gjensidige på knap 344 mio. norske kroner.

I det hele taget er der fremgang over hele linjen i Gjensidiges kvartalsregnskab. Således lander præmieindbetalingerne for skadesforsikring på 4,2 mia. norske kr., sammenholdt med de 3,8 mia. norske kroner som udgjorde præmieindbetalingerne for et år siden.

Fremgangen får dog ikke Gjensidige til at hvile på laurbærene.

"Mere kundeorienterede og omkostningseffektive løsninger skal styrke selskabets konkurrencekraft. Blandt de vigtigste tiltag vil man finde flere selvbetjeningsløsninger, en forenkling af produktstrukturen, samt en sammenlægning af kunde- og driftsrelaterede funktioner," udtaler koncernchef Helge Leiro Baastad i forbindelse med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet.

Gjensidige proklamerer at integrationen af Nykredit Forsikring går efter planen og har bidraget væsentligt til væksten i den del af Gjensidige der kaldes Skadeforsikring Norden og som dækker markederne i Sverige og Danmark. Til gengæld har en del danske kommuner valgt ikke længere at forsikre sig hos Gjensidige.

Til trods for de positive træk, er det værd at bemærke at Gjensidige præsenterede bedre kvartalsregnskaber i både tredje og fjerde kvartal sidste år med resultater før skat på henholdsvis 1,3 og 1,1 mia. norske kroner.

Mere fra FinansWatch

Dansk Handelsbanken-direktør stopper

Lars Moesgaard, adm. direktør i Handelsbanken Danmark, kommer ikke til at fortsætte i Jyske Bank, der 1. december officielt overtager den svenske banks danske forretning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs