FinansWatch

AE-rådet: Pensionsbranchen overser pointen

Vi bekymrer os om det offentlige milliardunderskud de kommende år, men overser en stor skjult offentlige formue, der står i pensionskasserne, lyder det fra chefanalytiker i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Martin Madsen.

Arbejderbevægelsens Erhvervsrådsforslag om at lade pensionsopsparinger beskattes, når de ryger ind på kontoen, i stedet for når de forlader kontoen har skabt ramaskrig i pensionsbranchen.

Det er som at tisse i bukserne, lyder det fra branchen, men pensionsselskaberne overser hele pointen med forslaget, mener manden bag forslaget, chefanalytiker Martin Madsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs