FinansWatch

Hübbe: Resultatet giver 7-8 på en 10-skala

Der er tilfredshed i forsikringskoncernen Trygs ledelse med resultaterne af første kvartal. Eller næsten tilfredshed i hvert fald.

Der er tilfredshed i forsikringskoncernen Trygs ledelse med resultaterne af første kvartal. Eller næsten tilfredshed, for der er endnu meget som skal gå frem, før koncernens mål kan nås. Det indrømmer adm. direktør Morten Hübbe over for Ritzau Finans.

"Vores målsætning lyder på en combined ratio på 90 over tre år. Og med 95,9 kan vi ikke sige, at vi er i mål. Men omvendt er forbedringen fra sidste til til i år et godt skridt i den rigtige retning," mener Morten Hübbe.

Tryg har opstillet et treårs mål for forventningerne så de gennemførte tiltag rammer i 2011/12, mens de nye tiltag slår igennem over 2012/13.

"Så det er helt efter planen," lyder det fra koncernchefen.

Har haft medvind

Morten Hübbe medgiver dog, at forsikringskoncernen har haft medvind i årets første tre måneder.

"Vi har ikke haft store enkelt-begivenheder vejrmæssig. Vi har været forskånet for det, vi så sidste år," lyder det.

På investeringssiden har Tryg klaret sig ganske godt sig i lyset af de opstillede forventninger.

"Der er vi rigtig godt tilfredse med de benchmarks vi sammenligner os med, siger topchefen om den "fri portefølje" som er den investerede kapital som svarer til egenkapitalen - ca. 10 mia. kr. Her var afkastet på 8,5 pct. annualiseret".

Samlet vurderer Morten Hübbe en "tilfredshedsgrad" af det samlede resultat af første kvartal på 7-8 på en skala mellem 0 og 10.

RITZAU FINANS

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs