FinansWatch

Jyske: Tryg-regnskab et skridt i den rigtige retning

Tryg kom fornuftigt igennem første kvartal, hvor investeringsindtjeningen lå til den positive side, mens forsikringsindtjeningen var lidt svagere end ventet. Det vurderer Tryg-analytiker i Jyske Bank, Christian Hede.

"Alt i alt er regnskabet et skridt i den rigtige retning, men et knap så stort skridt, som markedet havde sat markedet op efter," vurderer Christian Hede, der peger på, at der er et stykke til, at målet om en combined ratio på 90 er indfriet.

Analytikeren betoner desuden, at det er meget positivt, at Tryg har formået at holde på kunderne, selvom selskabet har forhøjet forsikringspræmierne.

Generelt er han fortrøstningsfuld.

"Vi vurderer, at der er lagt op til solid vækst for selskabet. I de kommende kvartaler forventer vi fokus på Trygs udfordringer på det danske marked, og de forbedrede resultater vil gavne aktiekursen," mener Christian Hede.

Jyske Bank hæver i anledning af regnskabet sine forventninger til præmieindtægterne, men også til erstatningsudgifterne. Resultatet før skat nedjusteres med lidt over 1 pct. til 2,1 mia. kr. Banken fastholder efter regnskabet anbefalingen "akkumuler".

Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs