Jyske: Tryg-regnskab et skridt i den rigtige retning

Tryg kom fornuftigt igennem første kvartal, hvor investeringsindtjeningen lå til den positive side, mens forsikringsindtjeningen var lidt svagere end ventet. Det vurderer Tryg-analytiker i Jyske Bank, Christian Hede.
AF RITZAU FINANS

"Alt i alt er regnskabet et skridt i den rigtige retning, men et knap så stort skridt, som markedet havde sat markedet op efter," vurderer Christian Hede, der peger på, at der er et stykke til, at målet om en combined ratio på 90 er indfriet.

Analytikeren betoner desuden, at det er meget positivt, at Tryg har formået at holde på kunderne, selvom selskabet har forhøjet forsikringspræmierne.

Generelt er han fortrøstningsfuld.

"Vi vurderer, at der er lagt op til solid vækst for selskabet. I de kommende kvartaler forventer vi fokus på Trygs udfordringer på det danske marked, og de forbedrede resultater vil gavne aktiekursen," mener Christian Hede.

Jyske Bank hæver i anledning af regnskabet sine forventninger til præmieindtægterne, men også til erstatningsudgifterne. Resultatet før skat nedjusteres med lidt over 1 pct. til 2,1 mia. kr. Banken fastholder efter regnskabet anbefalingen "akkumuler".

Ritzau Finans

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også