FinansWatch

Hübbe tror på snarlig vending på nordiske markeder

Topchefen i Tryg, Morten Hübbe, er sikker på, at de sløje resultater i Sverige og Finland snart kan smides i historiebøgerne. Sverige dog klart længst i jagten på tilfredsstillende combined ratio.

Forsikringskoncernen Tryg venter, at resultaterne af forsikringsvirksomheden i form af forbedret combined ratio (erstatninger i forhold til præmier) i den svenske og finske forretning vil forbedres i løbet af de kommende år. Men administrerende direktør Morten Hübbe vil ikke nærmere definere tidslinjen for, hvornår forretningen bliver rentabel og dermed kan opveje tidligere tab på disse markeder.

- Vi ville gerne se en klarere udvikling i Sverige og Finland. Men vi er nået længst i Sverige, og vi er komfortable med at combined ratio vil komme klart under 100 snart. Og vi venter at nå midten af 90'erne i løbet af nogle år, siger Morten Hübbe.

For Finlands vedkommende vurderer topchefen, at der vil gå noget længere tid inden forretningen er tunet til samme niveau.

- I Finland er vi godt på vej på privatmarkedet. Men udsigten til at få en klart profitabel forretning i Finland ligger længere ude i fremtiden end i Sverige, lyder det.

Trygs svenske forretning havde en combined ratio i andet kvartal på 102,9, mens den i Finland landede på 107,3. Dermed er resultaterne forbedret fra henholdsvis 105,9 og 110,0.

Hübbe: Et godt skridt på vejen

Regnskab: Tryg rammer bullseye

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs