FinansWatch

Avis: Tryg vil halvere assurandørers løn

Overenskomstforhandlinger i forsikringskæmpen er dagen før deadline i stor fare for at bryde sammen, skriver Berlingske.

Med forhandlingsfristens udløb fredrag hængende over hovedet står parterne langt fra hinanden i Trygs overenskomstforhandlinger. Det er især et krav om en halvering af assurandørenes løn, der skaber splid, skriver Berlingske Tidende.

»Vi står i en meget, meget svær situation, hvor økonomien i det forslag, der ligger nu, gør en aftale vældigt svær at lande,« siger Kent Petersen, formand for Finansforbundet til avisen, der erfarer, at Tryg har lagt et forslag frem, der indeholder en voldsom lønnedgang for virksomhedens 350 assurandører.

Hübbes første slag

Forslaget kan for nogles vedkommende angiveligt kan udmønte sig i at op mod halvdelen af lønnen forsvinder.

Lønkampen er første store udspil fra den nye topchef Morten Hübbe - og matcher ifølge Berlingske en lignende manøvre fra Stine Bosses side i dennes første arbejdsdage,

Mere fra FinansWatch

De grønne bæredygtige fonde er også sorte

I Danmark har 109 ud af de i alt 244 grønne såkaldte artikel 9-fonde placeret kundernes penge i selskaber, der baserer dele af sin forretning på fossil energi eller flyindustrien, skriver Børsen.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs