FinansWatch

Bossefarvel fører til kursstigning

Stine Bosse farvel til topposten hos Tryg får aktien til at stige - og analytiker til at anbefale køb.

Der er belønning for direktørskiftet til Tryg fra den norske storbank DnB Nor, som hæver anbefalingen til "køb" fra "hold". Det viser data fra Bloomberg ifølge RB-Børsen.

Tidligere tirsdag blev det meddelt, at koncernchef Stine Bosse træder tilbage, hvilket har sendt Tryg-aktien op. Tirsdag eftermiddag ligger aktien til en stigning på omkring 5 pct. til kurs 287,8.

Tryg er blandt de finansaktier, der faldt mest i 2010, hvor topchef Stine Bosse flere gange har måttet skuffe markedet med nedjusteringer. Senest har sommerens voldsomme skybrud og en højesteretsdom om arbejdsskadeerstatning tvunget topchefen til at skuffe investorerne. I alt faldt Trygs aktiekurs med 24,9 pct. i 2010. Ærkerivalen Topdanmark er i samme periode steget med 4,9 pct.

DnB Nor har et kursmål på 335 kr. på aktien.

Bosse: Kan godt blive topchef igen

Headhunter: Svært at erstatte Bosse

Blå bog: Stine Bosse

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs