FinansWatch

Sagild: De børsnoterede vil fastholde deres markedsandel

Mens de store børsnoterede forsikringsselskaber sætter præmierne op, benytter andre muligheden for at stjæle markedsandele. Topdanmarks topchef afviser, at styrkeforholdet i branchen er under forandring.

Foto: ESKESTAD MIK

Selvom flere små forsikringsselskaber rør på sig med vækst og aggressive tilbud til kunderne, forventer Topdanmarks topchef, Christian Sagild, at de børsnoterede selskaber vil fastholde deres markedsandel de kommende år.

De store forsikringsselskaber har over en bred kam hævet præmierne gennem den senere tid, hvor det er gået knap så godt med at øge toplinjen. Det gælder ikke mindst for Topdanmark, hvor man de seneste to år har oplevet en stagnerende vækst. Det udvikling skal ændres, hvis Topdanmark også i fremtiden skal kunne bryste sig af branchens laveste omkostninger, fastslår Christian Sagild, der går efter en lønsom vækst på 1-2 pct. i 2011.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs