FinansWatch

Sagild: Assurandør-lønninger skal på plads

Assurandørerne er også vigtige i fremtiden, men skal ikke nødvendigvis høste hele gevinsten ved, at teknologien har gjort det lettere at sælge en forsikring, lyder det fra Topdanmarks topchef.

Foto: ESKESTAD MIK

Mens konflikten omkring Trygs assurandører omsider nærmer sig en løsning, varmer topchef i Topdanmark Christian Sagild så småt op til næste års overenskomstforhandlinger for assurandørerne i Topdanamark.

Overfor FinansWatch slår han fast, at assurandørerne også i fremtiden kommer til at spille en væsentlig rolle som slagskanal. Det betyder imidlertid ikke, at de skal høste hele gevinsten af de teknologiske fremskridt, nye salgsmetoder eller andet, der gør det lettere at sælge en forsikring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs