FinansWatch

Topdanmark stopper ansættelsesstop

Efter et par år, hvor kun få typer stillinger måtte besættes med eksterne kandidater, er Topdanmark igen klar til at rekruttere medarbejdere ude i byen.

Efter to år med ansættelsesstop i den største del af organisationen kan medarbejderne i Topdanmark igen møde nye ansigter i kantinen. Ansættelsesstoppet har reduceret medarbejderskaren med cirka 4 pct., oplyser topchef Christian Sagild.

”I starten af 2009 introducerede vi det, vi kaldte et intelligent ansættelsesstop. Man kan diskutere, hvem der vil lave et uintelligent ansættelsesstop, og det var da heller ikke noget, som vi var specielt stolte af. Men vi lavede det som et alternativ til det, som vi ellers så i markedet, hvor man f.eks. var ude at fyre 10 pct. af medarbejderne eller lignende,” siger Christian Sagild. Han oplyser, at ansættelsesstoppet af samme grund blev modtaget godt af medarbejderne i Topdanmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs