FinansWatch

Her er Heidebys 2015-plan

Ambitionerne om markant vækst er intakte trods et mættet marked. Læs her, hvordan PFAs topchef Henrik Heideby vil indfri ambitionerne om indbetalinger på 25 milliarder og en central rolle som ekstern kapitalforvalter.

Foto: Jakob Dall

Man må gå ud fra, at han har sikret sig en fornuftig pensionsopsparing. Formentlig i markedsrente. Endnu er der dog ingen tegn på, at Henrik Heideby har tænkt sig at bruge den. Og der er da også masser af udfordringer forude for den 61-årige topchef i PFA Pension. Det kundeejede pensionsselskab rundede i 2010 indbetalinger for 18 mia. kr.

Om fem år skal det tal være vokses til 25 milliarder i et mættet marked, hvor det bliver vanskeligt at tage yderligere markedsandele på kerneområdet. Samtidig skal ambitionerne som kapitalforvalter også for eksterne kunder bringe den forvaltede formue over 500 mia. ved udgangen af 2015. Endelige spiller pensionsselskabets ambitioner på senior- og sundhedsområdet trods organisatoriske vanskeligheder stadig en helt central rolle i Heidebys 2015-plan.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs