FinansWatch

Alm. Brand Banks nye direktør: Jeg har været grundig

Kim Bai Wadstrøm, der skal genrejse Alm. Brand Bank, siger, at ”jeg er fuldstændig tryg ved det, jeg har kigget ind i," i forbindelse med sit skifte fra Basisbank. (Opdateret 13.49)

Det vil være urimeligt at sammenligne Capinordic Bank med Alm. Brand Bank, men det er alligevel svært ikke at tænke på Henrik Vad, når man ser udnævnelsen af Kim Bai Wadstrøm, der fra 1. august skal være ny bankdirektør hos Alm. Brand Bank.

Henrik Vad endte med kun at sidde 8 måneder i jobbet som direktør for Capinordic Bank, da det viste sig, at den opgave han blev ansat til at løse, var en helt, helt anden fordi Capinordics problemer stak langt dybere end først antaget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs