FinansWatch

Alm. Brand Bank henter ny topchef hos konkurrent

Den hidtidige adm. direktør i Basisbank, Kim Bai Wadstrøm, skifter fra august til topstillingen i Alm. Brand Bank. (Opdateret 10:25.)

Alm. Brand Bank har ansat Kim Bai Wadstrøm som ny administrerende direktør i Alm. Brand Bank.

”Vi er meget glade for at kunne ansætte Kim Bai Wadstrøm som administrerende direktør for Alm. Brand Bank”, skriver formanden for Alm. Brand Bank A/S´s bestyrelse Jørgen Hesselbjerg Mikkelsen i en pressemeddelelse.

”Kim Bai Wadstrøm har betydelige kompetencer inden for detailbankdrift, kreditvurdering samt håndtering af kreditporteføljer, hvilket præcis matcher kravene til den nye direktør for Alm. Brand Bank, der både skal udvikle bankens fremadrettede strategi og samtidig håndtere afviklingen af den afløbende udlånsportefølje."

Stillingen har siden en direktørfyring i 2009 været besat af konstitueret direktør Ole Joachim Jensen, der nu vender tilbage til rollen som økonomidirektør i Alm. Brand.

Wadstrøm tiltræder 1. august 2011.

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Basisbank og har tidligere arbejdet for Aktiv Kapital Danmark, Jyske Bank samt Handelsbanken/Danske Bank.

Sehested / Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs