FinansWatch

Søren Boe: Ny direktør kan både afvikling og udvikling

Topchefen hos Alm. Brand-koncernen, Søren Boe Mortensen, er sikker på, at bankens nye topchef mestrer både frasalgene af låneporteføljer og udviklingen af den resterende bank.

Foto: STROYER TORBEN

Kim Bai Wadstrøm er navnet på den nye mand i spidsen for Alm. Brand Bank, der p.t. kæmper en sej kamp med at få nedbragt en små 13 mia. kr. stor låneportefølje, hvor særligt pantebrevsaktiviteterne belaster banken hårdt.

Søren Boe Mortensen, topchef hos Alm. Brand Bank, siger til FinansWatch, at han mener, at banken har fundet en mand, der kan håndtere både det kortsigtede frasalg og den langsigtede opbygning af bankens fremadrettede aktiviteter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs