FinansWatch

Danske Bank glæder sig til at hjælpe Nykredit på børsen

Danske Bank skal sammen med Morgan Stanley og JPMorgan Chase børsnotere Nykredit, og i Danske Banks Corporate Finance-afdeling glæder man sig over at være en del af konsortiet, skriver Finans.

Danske Bank er foran Nordea løbet med børsnoteringen af Nykredit. Banken skal sammen med Morgan Stanley og JPMorgan Chase sende den danske realkreditkæmpe på børsen, og derfor er der heller ikke tvivl om, at lederen af bankens Corporate Finance-afdeling er en glad mand. Det skriver Finans.

"Vi har først lige fået det at vide for ganske kort tid siden, og vi er utroligt glade og stolte over, at vi er blevet valgt som den nordiske bank, der skal hjælpe Nykredit på børsen, og vi glæder os til samarbejdet med de andre banker i konsortiet," siger Christian Lindholm, leder af Danske Banks Corporate Finance-afdeling, der står for børsnoteringer af små og store selskaber samt køb og salg af virksomheder, til Finans.

Christian Lindholm siger til Finans, at børsnoteringen af Nykredit – også i europæisk sammenhæng – har potentiale til at blive en af de store.

Bloomberg oplyser, at markedsværdien af Nykredit ventes at blive på omkring 62 mia. kr.

Nykredit vælger Danske Bank, JPMorgan og Morgan Stanley til at stå for børsnotering

Nykredit i fuld sving med forberedelse til børsnotering

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere