FinansWatch

Mæglerkæmpe satser på privat rådgivning af kunder på pensionsområde

Med et nyt koncept vil mæglerhuset WTW - det tidligere Willis Tower Watson - tiltrække nye kunder på pensionsområdet.

WTW-direktør Lars Christensen | Foto: PR

Efter at have haft initiativet sat på pause for en stund lancerer mæglerhuset WTW nu konceptet WTW Private Clients, der skal sikre selskabet privat rådgivning af kunder på pensionsområdet som tilføjelse til det i forvejen eksisterende arbejde hos kunderne, skriver Inside Business.

”Vi har generelt masser af kundeleads, det vil sige kunder, som har givet tilsagn om, at vi må kontakte dem. Det kan enten være profiler, der har forladt arbejdsmarkedet, eller enkeltmandsvirksomheder, som har brugt os f.eks. via forsikringsmæglerforretningen, eller det kan være seniorer, der er gået på pension, personer mellem job, eller som er ved at etablere sig som selvstændige,” forklarer Lars Christensen, som oplyser, at man indtil videre har hyret et team på fem, der hver kan håndtere 500-700 privatkunder. Men det bliver ikke uden udfordringer,” siger direktør Lars Christensen.

Han forventer, at man med konceptet, som bliver lanceret efter at direktøren allerede sidste efterår sagde, at man ville længere ind på privatkundemarkedet, kan tiltrække få tusinde kunder.

Willis blæser til angreb på privatkundemarkedet og rivalen APC

Dansk mæglervirksomhed i dobbelt opkøb

Mægler kritiserer forsikringsselskaber for at trække sig ud af Ukraine og Rusland

Så starter rivegildet i erhvervslivet om tre en halv milliarder støttekroner

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs