FinansWatch

Willis blæser til angreb på privatkundemarkedet og rivalen APC

Den store mæglervirksomhed Willis Towers Watson går nu ind på markedet for privatkunderådgivning i Danmark. Dermed blæser direktør Lars Christensen også til angreb på konkurrenten APC.

Foto: PR

Mæglerkæmpen Willis Towers Watson har justeret på sigtekornet, efter den meget omtalte fusion med Aon løb ud i vasken tidligere på året. Nu vil den store mæglervirksomhed i Danmark angribe markedet for privatkunderådgivning, skriver InsideBusiness.

Lars Christensen, der er adm. direktør i Willis Towers Watson og ansvarlig for pensionsområdet, fortæller, at der efter det fejlslagne forsøg på en fusion er frigivet kapital, som nu skal omsættes til vækst.

"I Danmark har vi lavet en strategi om, at vi ikke kun vil fokusere på erhvervsmarkedet, men også lave en bredere økonomisk rådgivning af kunderne i stil med det, som APC har haft succes med," siger Lars Christensen.

Aon har ifølge mediet betalt 1 mia. dollar i bod for at droppe fusionen.

Medie: Finanstilsynet sender brev med SUL-spørgsmål til pensionsselskaber

Mægler afviser at have Danica som kæledægge på pensionsmarkedet 

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs