FinansWatch

Hundredevis af timer i bassinet har givet Oliver disciplin, som nu bruges til at komme frem i en sektor med "masser af muligheder"

Finanssektorens nye ansigter: Oliver Jacobsen har kæmpet for at blive den bedste, siden han ikke var andet end en stor dreng, og nu har en fleksibel chef gjort det muligt for konkurrencesvømmeren at kombinere en spirende karriere i den danske finanssektor med en hård og tidskrævende sport.

Oliver Jacbosen er 24 år og ansat i Saxo Bank. Han drømmer om at gøre karriere i den danske finanssektor, men er ikke afvisende overfor at tage til udlandet for at dygtiggøre sig. Han er konkurrencesvømmer og tilskriver svømmesporten en stor del af æren for, at han i dag er i stand til at arbejde benhårdt for at nå sine mål - sportsligt såvel som professionelt. | Foto: Saxo Bank // PR

For Oliver Jacobsen fra Saxo Bank er der ingen tvivl. Han er det rigtige sted, selvom han for blot få år siden havde helt andre planer end at blive en del af den danske finanssektor.

I stedet troede han, at han skulle til USA for at kombinere sin passion for svømmesporten med en uddannelse på et amerikansk universitet. Forskellige årsager betød, at det ikke blev sådan, og det skulle senere hen vise sig at være Saxo Banks held.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs