FinansWatch

Pensionsdirektør hylder sit papkort

Udbredelsen af NemID rummer et enormt potentiale for pensionsselskaberne, der i den kommende tid vil sætte turbo på udviklingen af digitale selvbetjeningsløsninger, forudser Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension i sin klumme på FinansWatch.

Fra i dag kan man skifte sit NemID-papkort ud med en elektronisk udgave af slagsen til 99 kr. Men det tilbud kommer adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen, ikke til at gøre brug af. Hun er vild med sit papkort – og med de muligheder NemId har bragt med sig. Ikke mindst for pensionsselskaberne for hvem den digitale interaktion med kunderne indtil videre har været begrænset.

Digitale løsninger til pensionsbranchen

I sin klumme på FinansWatch forudser pensionsdirektøren, at pensionsbranchen de kommende år vil sætte turbo på udviklingen af digitale selvbetjeningsløsninger. Og det er ikke mindst udbredelsen af NemID, der muliggør dette.

”Med udbredelsen af NemID har vi fået langt bedre mulighed for at realisere det enorme potentiale, som digitalisering af vores kundekontakt rummer. I Industriens Pension er antallet af brugere af loginsiderne mere end fordoblet efter indførelsen af NemID, og det er mit indtryk, at andre selskaber oplever en lignende udvikling,” skriver Laila Mortensen blandt andet.

Læs hele klummen her:

Pensionsbranchen står foran digitalt kvantespring

 

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs