Ny direktør til kriseramt lokalbank

Aarhus Lokalbank har ansat Vagn Thorsager 62 år som ny direktør. Carsten Stenulm fortsætter som underdirektør.

Det meddeler selskabet i en fondsbørsmeddelelse. Vagn Thorsager kommer fra en stilling som administrerende direktør i Coface Danmark.

"Vagn Thorsager kommer med en meget betydelig kreditmæssig erfaring fra sine i alt 18 år som områdedirektør for Nordea i henholdsvis Randers og Viborg i perioden 1986 - 2004, en erfaring banken anser som vital i det fremadrettede, efter at banken har fremlagt en kapitalplan, der giver banken et fundament til genskabelse af rentabel drift," lyder det i meddelsen fra bankens formand, Rasmus Juhl Rasmussen.

Staten som ejer

Meddelesen kommer få dage efter, at bankens konstituerede direktør Carsten Stenlum har fremlagt en kapitalplan, der blandt andet indebærer, at Aarhus Lokalbank konverterer hybridkapital fra staten til aktier - og dermed at staten kommer til at sidde på 40-60 pct. af ejerskabet.

Vagn Thorsager tiltræder snarest mulig dog senest den 1. marts 2011. Carsten Stenlum fratræder i den forbindelse som konstitueret direktør og fortsætter som underdirektør. Sidstenævnte har gennem længere tid afventet den lovpligtige fit- & proper-godkendelse fra FInanstilsynet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også