FinansWatch

100 års erfaring samlet i banktop

I hele 2011 vil direktionen i Arbejdernes Landsbank have mere end 100 års samlet erfaring i bankarbejde. Der sker, når en ekstra mand træder ind i direktionen.

Direktionsstafetten bliver givet videre i Arbejdernes Landsbank ved nytårsskiftet.

Pr. første januar træder nuværende vicedirektør Jan Andersen nemlig ind i rollen som bankdirektør. Han skal afløse direktør Ebbe Castella, når han går på pension i 2012.

I hele 2011 vil den øverste top i Arbejdernes Landsbank dermed været tilføjet en ekstra mand, hvilket skal sikre, at erfaringen bliver givet ordentligt videre, siger ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank Gert Jonassen.

3 mand i top

”Vi tager et år, hvor vi sidder tre mand i direktionen. Dermed har vi samlet over 100 års bankerfaring, og så kan vi ikke sige, at vi ikke ved, hvad der foregår”, siger han.

Med pensionen af Ebbe Castella siger banken farvel til mere end 20 års direktørerfaring. Ebbe Castella har været direktør i banken siden 1988.

Med udnævnelsen af Jan Andersen afrunder Arbejdernes Landsbank et generationsskifte, der har været i gang siden 2004, hvor Gert Jonassen indtrådte som bankdirektør.

Jan Andersen har de seneste fire år været vicedirektør i banken.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs