FinansWatch

Arbejdernes Landsbank kåret som bedste bank

CEM Institute har interviewet 13.000 bankkunder, der for andet år i træk kårer Arbejdernes Landsbank som Danmarks bedste. Jyske Bank viser storform og kan næste år rykke til tops.

Den bedste bank i Danmark er Arbejdernes Landsbank. Det er andet år i træk, at banken får den fornemme titel af kunderne.

Som bank nummer to ligger Spar Nord, der har væltet Sydbank af pinden - mens Jyske Bank er rykket op på en tredje plads fra en fjerde plads ved forrige måling blandt kunderne.

Det viser en undersøgelse, som CEM Institute har lavet blandt 13.000 interview. Lokalbankerne er ikke med i undersøgelsen.

Danske Bank har denne gang overhalet Amagerbanken, der indtager en solid bundplacering.

Holder udviklingen i kundernes tilfredshed, vil Jyske Bank til næste år rykke op som den bedste bank i Danmark, mens det forventes, at Danske Bank vil rykke op i midterfeltet. Mens Amagerbanken vil ligge nederst igen, forudser CEM Institute i prognosen.

/ritzau/

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs