FinansWatch

Direktør i Bankinvest: Kunderne foretrækker passiv forvaltning frem for robotter

Godt to år siden lanceringen går det fortsat trægt med at få kunderne ind i investeringsrobotterne, der tilbyder billige passive investeringer. Det gælder blandt andet Bankinvests Darwin. Til gengæld lancerede Bankinvest sidste år en passiv aktiefond, som på blot et år har opnået en større formue end alle de danske investeringsrobotter til sammen.

Lars Bo Bertram, adm. direktør for Baninvest. | Foto: PR/Bankinvest

Det er nu to år siden, at Bankinvest sendte sin dyrt udviklede investeringsrobot Darwin på gaden. Men hvor milliarderne i 2019 nærmest er væltet ind i Bankinvest, så går det mere adstadigt for Darwin.

"Indtil videre er kunderne bare ikke til robotter. Det må vi erkende. Men det kan være, at det kommer," siger Bankinvests adm. direktør, Lars Bo Bertram.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs