FinansWatch

Fintechselskab får over 10 millioner til udlandssats

Det digitale valutaselskab November First har fået en kapitalindsprøjtning på 10 mio. kr. og er nu klar til at sats uden for Danmarks grænser. Det skriver Børsen.

Foto: Colourbox

Efter et tocifret millionindskud for et par år siden, får fintechselskabet November First en ny kapitaltilførsel på over 10 mio. kr. og er klar til at ekspandere i udlandet. Det skriver Børsen.

"Med det dna, vi har, så kan vi skalere effektivt både inden for landets grænser og også i udlandet. Vi forventer, at vi i starten af det nye år vil melde ud, at vi har fundet et godt testmarked i udlandet," siger stifter Mikael Langseth Nilsson.

November First har udviklet en digital betalingsløsning, der kan nedbringe omkostningerne ved valutaveksling og fakturabetalinger til udlandet. Ifølge Børsen har virksomheden 100 kunder og beskæftiger 14 medarbejdere, som efter planen skal vokse til omkring 25 inden for et års tid.

En del af de nye penge kommer fra Peter Højland og Steen Parsholt. Sidstnævnte har mere end 40 års bankerfaring fra blandt andet New Yprk, Milano og Danmark, hvor han senest blev skudt ind som direktør i en række krakkede banker, som var blevet overtaget af Finansiel Stabilitet.

Fintech-firma klar med valutaplatform

Her er sommerens fintech-investeringer

Fintech-selskab går i struben på bankernes valutagebyrer

 

Forsiden lige nu

Letland suspenderer korruptionsanklaget centralbankchef

Den korruptionsanklagede lettiske centalbankchef, Ilmārs Rimšēvičs, er blevet suspenderet fra sin post. Der er desuden kaldt en vikar ind til det næste møde i ECB's styrende råd, hvor Rimšēvičs også har en plads.

BRF henter størstedelen af lån til private som bankboliglån

Boligejerne i Jyske Bank-koncernen vælger i langt højere grad bankboliglån end de traditionelle realkreditlån, fortæller BRF Kredits adm. direktør Carsten Tirsbæk Madsen. Fremadrettet ventes udlånsvæksten at aftage, dog med fortsat størst vækst i belåning af ejerboliger - også selvom der ikke kan hentes flere lån i Totalkredit.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere