FinansWatch

Sådan holder finansfolk sommerferie

Interessante finansfolk fortæller – blandt meget andet – om deres sommerferieplaner, og om, hvad de synes er det vigtigste, der er sket i år inden for deres område.

Karen Tobiasen er Nordeas nye globale HR-chef. | Foto: Klaus Sletting Jensen

Hen over sommeren kører FinansWatch en sommerserie, hvor spændende folk fra finanssektoren fortæller om deres sommerferieplaner, og om, hvilke begivenheder de synes foreløbig har været blandt de vigtigste i den finansielle sektor.

Sparekassen Kronjyllands områdedirektør, Per Rick, der er ansvarlig for Område Syd, ser frem mod en sommerferie, hvor han skal bruge tid sammen med familien og køre på motorcykel. (Bragt 3. august)

Michael Juul Rugaard, medstifter af fintech-virksomheden Norfico, skal tilbage i tiden i sin sommerferie og sejle med et 100 år gammelt træskib. Og så glæder han sig over, at verdens største betalingskonference for første gang kom til Europa og så lige netop til København. (Bragt 2. august)

Christian Visti Larsen, der er adm. direktør i NewBanking og tidl. økonomidirektør i Coinify, lever af at være disruptiv. Hans tilgang til sin sommerferie er dog ganske traditionel, og turen går til Kroatien med familien for 12. gang i træk. (Bragt 26. juli)

Medstifter af Dare Disrupt Anders Hvid peger på det store fokus på ChatBots, som en af de største begivenheder i den finansielle sektor i år og tror ikke, det vil vare længe, før en talende robot er mellemleddet mellem ham og hans bank. Og så glæder han sig til at suse til Toscana i Tesla med familien. (Bragt 25. juli)

I datacentralen SDC glæder direktør Jesper Scharff sig til ferien efter et forår med blandt andet Panama-sagen, som han ærgrer sig over på bankernes vegne. Og så ser han frem til at få ro, for det er oftest der, han får de bedste idéer. (Bragt 22. juli 2016)

Kurt Nørrisgaard, direktør for datacentralen BEC, skal til Canada på ferie efter nogle store opgaver på jobbet. Han ser frem til vandring, hval- og bjørnekiggeri og gode øjeblikke med et godt glas til en god bog. (Bragt 21. juli 2016)

Claus Hjort Bjerre er i dag viceadm. direktør med ansvar for forretningsløsninger i Bankdata, men han er så meget andet også, når sommerferien starter. (Bragt 20. juli)

Formanden for foreningen Fair Bidragssats, Chresten Ibsen, skal blandt andet en uge på hjemmelavet højskole, læse Narnia-bøger højt for sine piger, og når ferien er slut, fortsætter han foreningens arbejde med at oprette et nyt realkreditinstitut. (Bragt 19. juli)

Nykredits koncernchef, Michael Rasmussen, lader op til et travlt efterår med tre uger i sommerhus, så han kan blive klar til at genvinde kundernes tillid, styrke Totalkredit-samarbejdet og forberede Nykredit på at blive børsnoteret. (Bragt 18. juli 2016)

Bent Dalager, nordisk direktør hos Accenture, ser frem til familietid, fødselsdagsfest og sommerlæsning i ferien. Derudover mener han, at finansvirksomheder grundlæggende skal nytænke deres organisation og governance for at blive digitale. (Bragt 15. juli 2016)

Nordeas nye globale HR-chef, Karen Tobiasen ser frem til en yogauddannelse og intervalløb mod gemalen. Og så bruger hun sommeren til at lære den nordiske storbank at kende. (Bragt 14. juli 2016).

Bliv klogere på hvorfor kommunikationschef Jesper Bjerrehus glæder sig til sommerhusidyl og romanlæsning. Og hvorfor medierne i hans optik glemmer kundernes perspektiv i historierne om disruption og digitalisering. (Bragt 13. juli 2016)

Fintech-partneren Kristian T. Sørensen og konen ser frem til gastronomisk opdagelsesrejse i Catalonien. Og hør ham også fortælle, hvordan starten har været for hans nye fintech-virksomhed, Norfico. (Bragt 12. juli 2016)

Find ud af hvorfor finansadvokat Michael Camphausen glæder sig til at smide jakkesættet i sommerferien. Og hvorfor han mener, at den finansielle regulering er ved at glide Danmark af hænde. (Bragt 11. juli 2016)

(opdateres løbende)

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs