FinansWatch

Ny pressechef i finansverdenens ministerium

Erhvervs- og vækstministeriet har hentet pressechefen fra Landbrug og Fødevarer som ny pressechef.

Erhvervs- og vækstministeriet har ansat Kim Bové som ny pressechef.

Han kommer fra en stilling som pressechef for landbrugets organisation, Landbrug og Fødevarer, hvor han har arbejdet i knap fire år.

Kim Bové har mere end 20 års erfaring som journalist, og har inden han skiftede til Landbrug og Fødevarer blandt andet været souschef på Berlingske Business, nyhedschef på dagbladet Børsen og journalist i Danmarks Radio og på B.T. Han har endvidere også været pressekoordinator i Dansk Industri.

Kim Bové begynder i Erhvervs- og vækstministeriet 1. november.

Regeringen lancerer hjælpepakke til landbruget

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs