FinansWatch

Pensionkasser klar til første spadestik på havnen i Aarhus

Topdanmark Ejendom og Pensam sætter snart NCC i gang med at bygge de første 120 ud af 400 lejligheder på havnen i Aarhus. De første lejligheder ventes klar i oktober 2015.

Topdanmark Ejendom og Pensam kan snart se det første spadestik blive taget i det byggeprojekt i den nye havnebydel Aarhus Ø, hvor de to pensionsselskaber er bygherrer.

Lokalplanen er godkendt, og entreprenør på projektet NCC Construction bliver snart sat i gang med byggeriet af de første 120 lejligheder, som forventes at stå klar til indflytning i oktober 2015, skriver de to selskaber i en pressemeddelelse.

Samlet set vil de to pensionsselskaber opføre 400 lejligheder, der kommer til at ligge i Havneholmen på havnen i Aarhus.

”Vi ser frem til, at den nye bydel allerede næste år byder flere beboere velkommen. Havneholmen åbner byen mod havnen, og beboerne kommer til at bo i en bydel og et byggeri af høj arkitektonisk kvalitet. I slutningen af 2016 er alle 400 lejligheder opført, og jeg tror, Havneholmen kan blive et nyt vartegn i Aarhus, når byen bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2017,” siger direktør i Topdanmark Ejendom, Birger Grubbe.

Pensionskasser går shopamok i fast ejendom

Pensam nomineret til bedste nordiske ejendomsinvestor

 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs