FinansWatch

Pensam nomineret til bedste nordiske ejendomsinvestor

Pensams ejendomsstrategi, der fokuserer på at involvere sig tidligt i forløbet i en investering, er blevet belønnet med en nominering til bedste nordiske ejendomsinvestor.

Pensams ejendomsstrategi Blue Ocean in Residential Real Estate er blevet nomineret til IPE Real Estate Award for bedste nordiske ejendomsinvestor, skriver Berlingske Business.

"Præcis på det tidspunkt, hvor andre var meget tilbageholdne med at sætte penge i ejendomme, søsatte vi en række nyskabende initiativer. Det er tiltag, der nu får anerkendelse internationalt," siger Benny Buchardt Andersen, investeringsdirektør i Pensam, til Berlingske Business.

Pensams strategi går ud på ikke kun at fokusere på, hvad den færdige ejendom leverer i afkast. Ved at involvere sig tidligere i forløbet ved finansieringen med en developer, når byggegrunden skal købes, når den bygges og under salget kan de hæve afkastet fra ca. 5 pct. om året til 10 pct.  

Tidligere har PFA Ejendomme, ATP Ejendomme og FSP Pension vundet priser fra IPE.

Pensam låner ejendomsinvestorer 200 mio. kr.

Pensam vil af med gods og skov

Pensionskasser rykker ind på havnen

Mere fra FinansWatch

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Krav om vatpinde og vaccineskud breder sig i finanssektoren

En række finansvirksomheder har i denne uge indført krav om coronapas for medarbejderne, og flere har oprettet egne testcentre for at sikre tryghed på arbejdspladsen. Ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i FA, giver det rigtig god mening med krav om coronapas og test.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs