FinansWatch

Europæisk tilsyn åbner formel sag mod Finanstilsynet

Det europæiske banktilsyn forsætter sin undersøgelse af Finanstilsynets håndtering af Danske Banks hvidvasksag. Inden for to måneder skal sagen være afsluttet, og det kan betyde påbud til det danske finanstilsyn (Opdateret).

Foto: /ritzau/Lars Krabbe

Den Europæiske Banktilsynsmyndighed, EBA's, undersøgelse af det danske finanstilsyns håndtering af Danske Banks problemer med hvidvask i den estiske filial går nu ind i en ny fase. Dermed åbner EBA en formel sag mod det danske finanstilsyn. 

"Den Europæiske Banktilsynsmyndighed EBA har i dag meddelt Finanstilsynet, at EBA's undersøgelse af Finanstilsynet i relation til Danske Bank i Estland fortsætter i en ny fase," skriver Finanstilsynet i en kortfattet meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs