FinansWatch

Advokat om PSD2: Det vil være et "moving target" i mange år

Betalingstjenstedirektivet PSD2 er et "moving target," hvor de nærmere regulatoriske detaljer vil fortsætte med at rykke sig i de kommende år. Det er en ny udtalelse fra generaladvokat ved EU-Domstolen et eksempel på, skriver advokat Annette Printz Nielsen i en ny klumme.

Annette Printz Nielsen

Detaljerne i det nye betalingstjenestedirektiv PSD2, som åbner betalingsmarkedet op, vil fortsætte med at rykke sig i de kommende år.

Det skriver Annette Printz Nielsen, senior advokat hos Bird & Bird, i en ny klumme, hvor hun kalder PSD2 for et "moving target," fordi forventningerne til, hvad der kommer til at gælde på betalingsområdet, løbende ændrer sig, i takt med at direktivet implementeres i praksis.

I den forbindelse nævner hun en ny udtalelse fra en generaladvokat ved EU-Domstolen, som peger på, at opsparingskonti i regi af PSD2 ikke vil blive opfattet som betalingskonti.

Læs hele klummen her.

Forsiden lige nu

PFA-direktør forudser disruption - kig mod Wework

Spænd sikkerhedsselen, for der er store forandringer forude i markedet for ejendomsadministratorer, siger pensionsdirektør, der selv henter inspiration i internationalt kontorfællesskab. Administrator nikker genkendende og forbereder sig på efterspørgsel på en række ekstra services som tøjvask og mad hjem fra jobbet.

Nydeligt kvartalsregnskab fra Nordea

Nordea leverede i andet kvartal en bundlinje, som var godt 5 pct. bedre end forventet, og leverede stort set som forventet på de øvrige regnskabstal. Banken fastholder også forventningerne til 2018. (Opdateret)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere