FinansWatch

Dansk spilkomet skal børsnoteres for milliarder

Ifølge Berlingske Tidende er det danske spil- og gambling firma tæt på at blive børsnoteret i Stockholm.

Det danske spil- og gamblingfirma Better Collective er tæt på at blive børsnoteret for op mod to milliarder kroner.

Det skriver Berlingske Business.

Selskabet, der blev stiftet i 2004, rådgiver deres brugere om spiltips, og sender dem videre til spiludbydere som Danske Spil og andre, som Better Collective har samarbejdsaftaler med.

Better Collective ønsker ikke selv at kommentere, hvor langt planerne om en børsnotering er. Men spilfirmaets stifter, Jesper Søgaard, understreger over for Berlingske Business, at selskabet meget gerne vil have mere kapital ind.

"Vi vil fortsætte vores aktive og ekspansive opkøbsstrategi i 2018. Derfor har vi indgået partnerskab med Nordea og SEB i forhold til at kigge på forskellige muligheder for finansiering af opkøb," skriver Jesper Søgaard i en mail til Berlingske.

I 2017 opkøbte Better Collective otte spilfirmaer i en række europæiske lande.

Ifølge Berlingske Business fravælger det danske firma at gå på børsen i København til fordel for Stockholm.

 

/ritzau/FINANS

Svensk minibørs kommer til Danmark

Slut på flere års omsætningsrekord på Københavns fondsbørs

Bootz.com vil på børsen inden sommeren

Forsiden lige nu

Hvidvask-samråd bød på nye oplysninger – og nye spørgsmål

Efter at nye oplysninger kæder Danske Banks estiske filial sammen med en sag om nordkoreansk våbensmugling, opfordrer erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) Finanstilsynet til at genåbne hvidvasksagen. Samtidig vil SF's erhvervsordfører stille nye spørgsmål på nyt samråd efter sommerferien.

Advokat om PSD2: Det vil være et "moving target" i mange år

Betalingstjenstedirektivet PSD2 er et "moving target," hvor de nærmere regulatoriske detaljer vil fortsætte med at rykke sig i de kommende år. Det er en ny udtalelse fra generaladvokat ved EU-Domstolen et eksempel på, skriver advokat Annette Printz Nielsen i en ny klumme.

Jyske Bank fjerner næsten alle bankboliglån fra hylderne

Jyske Bank fjerner alle bankboliglån fra hylderne med undtagelse af to. Det betyder samtidig, at banken skuer ned for brugen af den fælles funding, der har mødt kritik fra Finanstilsynet. Noget af den frygt, som tilsynet har haft, fordamper simpelthen af sig selv, siger Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere