FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddags

Fik du læst om pensionssektoren, der raser mod administrativ mareridsskat, om den nye topchef i Middelfart Sparekasse og om venstrefløjen, der mener tidligere radikal rådgiver har for megen indflydelse.

 

17.07:

Pensionselskaber: Et helvede vi vil undgå

En række pensionsselskaber melder sig nu klar til at smide flere penge i PAL-skat for til gengæld at slippe for regeringens forslag om en beskatning af investeringsomkostningerne.

Læs artiklen her

 

16.00:

Medie: Finansrådet bag regeringens kovending på Tobin-skat

Ifølge Altinget.dk er det i høj grad Finansrådets PA-direktør, der er skyld i, at regeringen nu afviser europæisk enegang på en finansiel transaktionskat.

Læs artiklen her

 

14.36:

Finansrådet: For tidligt at hive statsgarantierne frem fra skuffen

Finansrådet vil på nuværende tidspunkt ikke melde ud, om de støtter Jan Kondrup og Lokale Pengeinstitutter, der igen foreslår, at forlænge de danske statsgarantier. Finansrådet vil afvente en melding fra Økofin-mødet den 30. november.

Læs artiklen her

 

 

13.27:

Brønseruds arvtager på plads

Efter en lang søgeproces er en ny administrerende direktør til Middelfart Sparekasse nu fundet.

Læs artiklen her

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs