FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddag

Fik du læst artiklen om Sparekassen Sjællands bemærkelsesværdige kapitalrejsning, om pensionsselskabernes arbejde i forhold til de frigivne efterlønsmilliarder, Topdanmarks status m.h.t. KB Hallen og om Handelsbankens mega-vækst i UK?

14.32:

Pensionsselskaber lurer på efterlønsmilliarder

Danskere, der har indbetalt til efterlønnen, kan sandsynligvis få pengene udbetalt til foråret. Pensionsselskaberne står klar, hvis folk vil spare pengene op.

Læs artiklen her

 

14.51:

Sparekasse på vej med ny kapitalmanøvre

Max Bank-køberen Sparekassen Sjælland er på vej med endnu en manøvre på det ellers lukkede kapitalmarked. Det kan ifølge banken kun lade sig gøre, fordi man har valgt at betale sine andre lån ved første call. Det har en stribe andre banker undladt i år.

Læs artiklen her

 

16.06:

Topdanmark regner på KB Hallen

Topdanmark regner i øjeblikket på, hvad den samlede erstatning efter den voldsomme brand i KB Hallen løber op i.

Læs artiklen her

 

17.37:

Handelsbanken oplever hæsblæsende vækst i UK

Tidligere regionsbankchef for Handelsbanken i Danmark står bag eksplosiv vækst, hvor den svenske storbank p.t. åbner en ny filial hver 10 dag i Storbritannien.

Læs artiklen her

 

 

 

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs