FinansWatch

Jyske Bank-ledelsen på storindkøb i egne aktier´

En bred vifte af Jyske Bank-medarbejdere har været på indkøb i egen aktie.

Fredag blev der købt ind i Jyske Bank-aktier i stor stil af bankens egen ledelse. Både direktions- og bestyrelsesmedlemmer købte aktier på børsen, annoncerer banken selv i en meddelelse mandag.

Topchef Anders Dam havde den største pengepung fremme, da han købte 992 aktier for 142.436 kr. Også de tre andre direktionsmedlemmer Leif F. Larsen, Jørgen Christensen og Niels Erik Jakobsen, købte ind. Det skete for henholdsvis 128.652 kr., 118.888 kr. og 80.407 kr.

Samtidig købte to af bestyrelsens medarbejderrepræsentanter, Haggai Kunisch og Steen Snedker, mindre portioner aktier. Førstnævnte købte for 13.784 kr., mens indkøbet for Steen Snedker løb op i 28.573 kr.

Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs