FinansWatch

Anders Dam tavs om vækstinitiativer

Jyske Bank-chefen blæste - trods sidste uges store omkostningsbesparelse - også til ny offensiv og selektive opkøb. Men det er uvist hvor Silkeborg-banken vil investere.

Anders Dam havde metaforerne fremme, da han torsdag morgen i sidste uge sendte en omfattende fondsbørsmeddelelse afsted.

Jyske Bank-chefen kaldte det at ”spille på hele klaveret”, når han skulle sætte ord på, hvad det er for en øvelse banken står overfor. For der var andet end ”cost cutter”-værktøjer i fondsbørsmeddelelsen, hvor i alt 150 mand blev afskediget, og hvor yderligere en reduktion på 100 ansatte ventes at foregå ved naturlig afgang i løbet af 2012. Anders Dam og co. vil nemlig også forbedre indtjeningen via mere offensive tiltag end de rent omkostningsbesparende af slagsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs