FinansWatch

Bankinvest-formand slår fusionsrygter til jorden

Lars Møller siger til Børsen, at det er spekulation at tale om en fusion. "Der er ikke nogen fusion i kortene," siger Bankinvest-formanden.

Luften var tyk i går af rygter om, at BankInvest søger fusionsvejen, fordi landets fjerdestørste investeringsforening modtog en opsigelse fra direktør Torben A. Nielsen og samtidig meldte ud, at man ikke ønskede at lede efter en ny.

De midler som Bankinvest har under forvaltning er næsten skrumpet til det halve fra 147 mia. kr. ved indgangen til 2010 til 83 mia. kr. i dag.

Men i Børsen siger bestyrelsesformanden for holdingselskabet, BI Holding, Lars Møller fra Spar Nord, at en fusion ikke er på tegnebrættet.

"Der er ikke nogen fusion i kortene. De spekulationer har ikke noget på sig," siger han.

Hos Sparinvest, der på rygtebasis bliver kædet sammen med kollegaen fra Sundkrogsgade på Østerbro i København, siger direktør Per Noesgaard, at hans dør altid er er åben til en snak. Men han siger samtidig, at der ikke har været en henvendelse.

Bankinvest-formand: Omkostningsplan på trapperne

Uenigheder sender Bankinvest-direktør ud

Uffe Elleman trækker sig fra Bankinvest-fonde

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs