FinansWatch

Tysk tv sænker lånelysten i Tønder

Private holder igen med at låne, selv om Tønder Bank gerne vil låne ud. Sønderjyder er forsigtige af natur, lyder forklaringen fra bankens direktør.

Mogens Mortensen, der er adm. direktør i Tønder Bank, burde kunne glæde sig over en udlånsvækst på 2,5 pct. siden nytår. Men han tør ikke sige, om stigningen er en tilfældighed, eller om lånelysten er på vej tilbage i grænselandet.

”Jeg har svært ved at se, om det er en reel udvikling. Det er usigeligt svært at få private til at låne penge – og specielt, hvis man bor i Sønderjylland. Så er man mere forsigtig,” siger Mogens Mortensen til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs