FinansWatch

Historier du måske gik glip af tirsdag eftermiddag

FinansWatch følger regnskabssæsonen tæt, læs bl.a. interviews med regnskabsaktuelle Nørresundby Bank, Topdanmark og Tønder Bank.

Nørresundby Bank vil booste udlån med boligtiltag

Nørresundby Bank satser på at sparke gang i hussalget og dermed øge udlånet med et nyt tiltag på boligområdet.

Sagild: Alene krisen der tvinger os ned

Skybruddet ville ikke have ændret på 2011 – men trykket fra et faldende verdensmarked kan Topdanmark ikke holde af bøgerne, lyder det fra Christian Sagild.

Tysk tv sænker lånelysten i Tønder

Private holder igen med at låne, selv om Tønder Bank gerne vil låne ud. Sønderjyder er forsigtige af natur, lyder forklaringen fra bankens direktør.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs