FinansWatch

SEB og kapitalfonde lægger millioner i kryptovalutafirmaet Coinify

SEB og to venture-kapitalfonde har investeret ca. 30 mio. kr. i kryptovalutafirmaet Coinify, der prissættes til ca. 200 mio. kr.

Svenske SEB og venture-fondene Seed Capital og Nordic Eye har skudt 30 mio. kr. ind i kryptovalutafirmaet Coinity, der med kapitaltilførslen kan prissættes til ca. 200 mio. kr., trods et akkumuleret underskud på 15 mio. kr. Det skriver dagbladet Børsen.

Coinify har blandt andet udviklet en handlesplatform for kryptovalutaer som Bitcoin, der andenves af verdens største bitcoin-bank, Blockchain.info, og som udløser en løbende betaling til Coinify hver gang der bliver handlet Bitcoins på handlesplatformen.

"Den indtjening, virksomheden kan skabe, kan blive enormt stor. Der bliver nogle vindere i det her marked, og vi håber, at Coinify bliver én af dem," siger Peter Warnøe, adm. direktør for venture-kapitalfonden Nordic Eye, der er finansieret af 40 danskere velhavere.

Ifølge Coinifys adm. direktør og medstifter, Mark Højgaard, har Coinify gennem aftalen med Blockchain.info nogle vækstrater som er "fuldstændigt sindssyge i dag".

 

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere