FinansWatch

Medie: Coinify spinder guld på bitcoins høje værdi

Stor efterspørgsel efter den digitale valuta bitcoin er blevet en god forretning for blockchain-virksomheden Coinify. Det skriver Børsen.

Conify tjener på at omdanne almindelige valutaer til bitcoins og bistå med betalingsløsninger for netbutikker, hvor folk handler for bitcoins. Ifølge adm. direktør i Coinify, Mark Højgaard, er efterspørgslen stor efter den virtuelle valuta. Det skriver Børsen.

"Vi har en voldsom vækst i vores forretning i øjeblikket, da vi trader i verdens største wallet, der hedder Blockchain Info, som har over 50 pct. af verdensmarkedet, der sælger Coinify bitcoins til deres millioner af brugere," siger Mark Højgaard til Børsen.

Han vil dog ikke oplyse nogle konkret beløb, men fortæller, at det på månedlig basis drejer sig om transaktioner for et tocifret millionbeløb, der går gennem handelsplatformen.

Bitcoin er ifølge Reuters steget med 125 pct. i 2016, og værdien krydsede mandag for første gang i tre år 1000 dollar. Valutaen blev skabt i 2009, og i dag ligger den samlede værdi på 16,6 mia. dollar (117 mia. kr.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere