FinansWatch

Tre grøfter i rating-krigen

Realkredit Danmark tog sit gode tøj og gik, Nordea gjorde som ratingbureauerne sagde – og Nykredit blev længe ved forhandlingsbordet. Sådan lyder vurderingen af foråret og sommerens kampe med Moody’s i Nykredit.

Foto: Unspecified

Én gik i vrede, én rettede ind og Nykredit blev ved forhandlingsbordet og fik et i koncernens egen optik acceptabelt resultat ud af foråret og sommerens krig med ratingbureauet Moody’s.

”Ratingbureauerne har skiftet meget mening og gået voldsomt op i deres krav. Og der har så været tre måder at møde det på: Realkredit Danmark har valgt at stoppe samarbejdet, Nordea har valgt at have den krævede kapital, og vi ligger på den position, at vi ikke vil betale helt, så vi har både splittet nogle lån ud i kapitalcentre, og talt med dem om, hvor meget kapital, der virkelig var nødvendigt,” siger Søren Holm til FinansWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs