FinansWatch

R: Konstruktive toner fra DF

De radikales finansordfører, Morten Østergaard, kalder Dansk Folkepartis forslag om en ny statsgaranti for konstruktivt.

Foto: Henrik Sørensen

Dansk Folkeparti erklærer sig i Politiken i dag klar til at diskutere en ny statsgaranti i forbindelse med lån, som pengeinstitutter har optaget i udlandet. Forslaget, der på forhånd bliver afvist af Socialdemokraterne, bliver stemplet som konstruktivt, af de radikales finansordfører Morten Østergaard.

”Jeg synes, at det, vi hører fra Dansk Folkeparti i dag, er langt mere konstruktivt, end det vi hørte i går, hvor der var nærmest en arrogant afvisning af situationens alvor. Jeg mener, det er meget konstruktivt, det de peger på i dag. Det er i hvert fald en hel reel problemstilling: Vi ser ikke den nødvendige konsolidering i den danske banksektor, og det er der nogle strukturelle grunde til,” siger Morten Østergaard.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs