FinansWatch

Finansforbundet klar med krisehjælp på Mors

Det er tragisk for medarbejderne. Sådan lyder reaktionen fra Finansforbundet oven på Danmarks seneste bankkrak.

Finansforbundet har sat hele sit beredskab i gang for at hjælpe de cirka 250 medarbejdere i Fjordbank Mors, der fredag aften er blevet lagt ind under Finansiel Stabilitet.

Det oplyser Finansforbundet.

"Det er tragisk, at vi endnu en gang må se et pengeinstitut smide håndklædet i ringen. Ikke mindst for medarbejderne, som ikke ved, om de er købt eller solgt," siger næstformand Solveig Ørteby i en pressemeddelelse.

Følger sagen

"Finansforbundet følger sagen tæt i samarbejde med bankens tillidsmænd, og vi har sat hele vores beredskab i gang, så vi kan hjælpe medarbejderne gennem den svære tid, der kommer," siger næstformanden.

Medarbejderne i Morsø Bank og Morsø Sparekasse, der fusionerede til Fjordbank Mors for godt et år siden, har gennem lang tid kæmpet for bankens overlevelse.

"Medarbejderne har kæmpet loyalt i en lang og svær tid, og derfor er det naturligvis endnu sværere at se, at alle de gode kræfter ikke har båret frugt. Det er klart, at mange medarbejdere nærmest er i en choktilstand, og vi vil opfordre ledelsen til at tage hånd om medarbejderne," siger Solveig Ørteby.

Ritzau Finans

Mere:

Derfor lukkede tilsynet banken

Finansrådet: Sektoren vil forsøge redningsaktion på Mors

Finanstilsynet lukker Fjordbank Mors

Fjordbank sender landbrugskunder konkurs

Avis: Finansiel Stabilitet afvikler Fjordbank Mors

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs