FinansWatch

Bankdata glæder sig over konkurrenters fusionsplaner

Meldingen om, at bankernes datacentraler BEC og SDC gør klar til en egentlig fusion, møder forståelse hos konkurrenten Bankdata, hvor adm. direktør Ove Vestergaard undrer sig over, at det ikke er sket tidligere.

”Jeg tror, at det er den rigtige beslutning, og hvis jeg skal være ærlig, så undrer vi os da over, at det ikke er sket noget før.”

Sådan lyder reaktionen fra Bankdatas adm. direktør Ove Vestergaard efter, at det i sidste uge kom frem, at BEC og SDC nu for alvor gør klar til at overføre alle deres medlemmer på et af de to systemer. Dermed skal en lang række banker de kommende år have skiftet hele deres grundlæggende IT-infrastruktur ud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs