FinansWatch

Branson udvider bankforretningen

Det ventes, at Virgin-frontmanden, Richard Branson, er klar til at byde på både Northern Rock og 600 filialer af Lloyds, som ventes at blive sat til salg i næste måned.

Richard Branson har med sit Virgin-brand involveret sig i adskillige aktiviteter i forretningsverdenen. Med Virgin Money har Branson været involveret i både bank-, forsikrings- og pensionsdrift i flere år, men nu ser det ud til, at der skal sættes ekstra fut i bankdriften.

Således skriver The Guardian, at Virgin Money ventes at byde på Northern Rock samt 600 Lloyds-filialer, som formentlig sættes til salg inden for den næste måneds tid. Virgin Money er i gang med at forberede buddene, og i den forbindelse har CEO Jayne-Anne Gadhia fra Virgin Money udarbejdet materiale, som skal få investorer til at stille tre milliarder engelske pund til rådighed for Virgin Moneys indkøbsaktiviteter.

Virgin Money forsøgte allerede i 2008 at købe Northern Rock, og nu gøres forsøget igen – denne gang er sælgeren bare staten, der overtog banken for tre år siden.

Foreløbigt er Virgin Money altså særdeles involveret i både et køb af Northern Rock og et køb a filialerne fra Lloyds. Således mødtes Branson med Lloyds topchef António-Horta Osório i løbet af ugen for at diskutere en mulig aftale.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs