FinansWatch

Daytradere: Irriterende, ærgerligt og forkert

Daytradecenter Hellerup føler sig sikker på, at Finanstilsynets anmeldelse af centret til Bagmandspolitiet for ulovligt at have deltaget i handel med oliederivater ikke vil munde ud i noget - og at anmeldelsen i øvrigt hovedsagligt skyldes usikkerhed hos tilsynet.

Finanstilsynet og Bagmandspolitiet udløser ikke så meget frygt som ærgrelse i den store, hvide villa hvor Daytradecenter Hellerup holder til.

Tilsynet har ellers netop anmeldt centret til Bagmandspolitiet for at have modtaget og formidlet ordrer på oliederivater uden tillladelse.

"Finanstilsynet har forklaret over for os, at de er usikre på, om udbyderen af oliederivaterne Skandinavisk Fondskommission - der har adresse i samme hus som os, og som har lavet nogle fodfejl i forbindelse med udbuddet - der er man usikre på, om det så er en overtrædelse. Og det er så ikke dem der skal afgøre den slags, men politiet. Og derfor er sagen blevet sendt videre," siger centrets presseansvarlige, Erik Gravgaard, til FinansWatch.

Du lyder ikke særlig usikker omkring det her?

"Nej, det er jeg godt nok heller ikke. Daytradecentret har ikke været udbyder af det her, og det mener vi har været klart hele tiden - ikke mindst i vores redegørelse til Finanstilsynet. Vi har samme lokaler som filialen til Skandinavisk Fondskommission, og det er dem der er udbyderne. Det har også fremgået af materialet. Vi føler, at det her en storm i et glas vand, og kan egentlig ikke forstå, at tilsynet finder det nødvendigt at sende den videre til politiet. Men det må de jo om."

Men tilsynet skriver jo ret klart, at de mener at det er jer, der har modtaget og videreformidlet ordrer på derivaterne?

"Ja. Det lyder ganske klart. Men forklaringen er, at vi og Skandinavisk Fondskompagni har adresse samme sted. Og så kan tilsynet så synes, at vi har modtaget henvendelser fra investorer. Men nej - det er det ikke. Det er fordi fondskompagniet også har til huse her. Det er da irriterende og ærgerligt, at tilsynet har været usikre nok på sagen til at sende den videre, men vi mener at vi har rimeligt rent mel i posen."

Daytradere anmeldt til bagmandspolitiet

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs