FinansWatch

Børsernes smertefulde vokseværk

Wall Street vil hellere fusionere med tysk rival end med sin amerikanske Nasdaq-konkurrent, mens Singapores frieri til kollegaen i Sydney fik den kolde skulder. Fusioner ses som eneste vej frem for verdens store børser, men national prestige står på spil.

Savannah En fusionsbølge fejer i disse måneder hen over verdens store børser fra Australien over Singapore, Moskva og Frankfurt til den bedst kendte af alle branchens medlemmer på New Yorks berømte Wall Street.

Bølgen, der i første omgang mindede om en økonomisk tsunami, da ivrige købere i løbet af få måneder smed mere end 20 mia. dollars på bordet for at forvandle konkurrenter til partnere, er imidlertid løbet ind i vejspærringer, der for mere end en enkelt deltager kan vise sig at blive uoverstigelig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs